Rabu, 9 April 2014

Testimoni Nour Ain Skin Care

Assalamualaikum

Jom saya nak kongsi pengalaman pengguna-pengguna Nour Ain Skin Care. Kalo ada everybody yang sudi nak share pengalaman masing-masing pun dialu-alukan. Sila pm FB Normimizalila Zakariah, IG Normimizalila @ Whatsapp 013 5889796. 

TESTIMONI 1


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4


TESTIMONI 5

Kalau korang rasa nak cuba @ baru berkira-kira nak tukar produk penjagaan wajah, jom cuba produk Nour Ain Skin Care. Insya Allah korang akan berpuas hati dengan hasilnya. Saya akan bagi cara penggunaan NASC mengikut jenis kulit seperti kulit normal @ kulit sensitif. Korang juga boleh dapatkan khidmat nasihat percuma dari saya bila-bila masa sepanjang penggunaan produk NASC. Jangan segan-segan nak whatsapp saya. Saya baik orangnya. Huhu..:b

Ok la jumpa lagi...tata titi tutu...

Jangan lupa 

SMILE ALWAYS!

:) 

Peace Yours !

2 ulasan:

ANISAH MOHD TAHIR berkata...

Mmang best Nour ain.I dah pkai 2 bln.skrang prgnnt hormone lain ckit.jenis suke beli buat stock.so de lg 1 set bru blum gune.nak let go sparuh harge.nak email ye.ummihumairasafiyya@gmail.com

nurussaadah berkata...

Sis ade lg x? Klu ade bole WA sy kat no ni..0173199640..

Entri Popular